Yıldızkent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 442 342 04 44
WEB https://yildizkentborsaistanbulal.meb.k12.tr
Adres : Hüseyin Avni Ulaş Mh. Atatürk Blv. 25070 Palandöken Erzurum
VİZYON : Öğrencilerimizin; Cumhuriyetimizin temel ilke ve değerlerine ve çağdaş Türkiye idealine bağlı, akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen, çağdaş, iyi eğitimli, gelişime açık, bilgiyi üreten ve kullanabilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunacak şartları oluşturmaktır.
MİSYON : Eğitim seviyesinin ve fiziki olanakların batı standartlarına çıkartılması çağın gereklerine uygun teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan nitelikli ve sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de desteklenen ve tamamlanan kaliteli bir eğitim hizmetinin sunulabilmesi için kaynaklar ve projeler yaparak YILDIZKENT İMKB ANADOLU Lisesindeki gençleri ve eğitim sürecini her anlamda ve her aşamada desteklemektir. Öğrencilere kaliteli eğitim olanakları ve fırsatlar sunmak Yıldızkent İMKB Anadolu Lisesinin öncelikli hedefleri arasındadır.
BAŞARILAR : Okulumuz TÜBİTAK "44. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması 2013" adlı proje yarışmasına tarih alanında Türkiye finaline katıldı. Okulumuz öğrencilerinden Soner KAYA Taekwondo da Türkiye şampiyonu oldu. İkbal 2012 okullar arasında düzenlenen şiir yarışmasında il genelinde 4. oldu. Ayrıca okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Öğretim Şekli :ÖRGÜN EĞİTİM (GÜNDÜZ EĞİTİM)
Saatler : 8:40-11:50 11:50-12:40(öğle arası) 12:40-15:50
Yabancı Dil : İngilizce Almanca